per pagina
Sorteer op
    1 - 80 van 196 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Oh kom maar eens kijken.... MyMitella heeft heel veel cadeautjes waarmee je een zorgprofessional kan verrassen.

Ook voor een kleiner budget kan je bij MyMitella slagen voor een vrolijk zorgcadeau. Het gaat namelijk bij het geven van een geschenk vooral vooral om het fijne gevoel dat je er van krijgt. Op deze pagina verzamelen we de leuke cadeautjes die je voor minder dan EUR 10 kan aanschaffen op onze site. Doe inspiratie op en laat je verrassen.

Op de hele site van MyMitella vind je cadeautjes welke zeer goed van kwaliteit zijn voor een voordelige prijs. Zo kan je met ieder budget jouw favoriete zorgkanjer (of jezelf) in het zonnetje zetten. Op deze pagina vind je slecht een kleine selectie van de artikelen. Op de desbetreffende pagina's vind je het gehele assortiment.

Met de tools, instrumenten, verpleegkundige horloges, een heuptas/ zorgtas, te gekke medische sokken of een scharenset kan een mooie combinatie gemaakt worden voor een verbluffende verpleegkundige outfit. Kies daarom voor kleurrijk, dierenprintjes, pastel, zwart-wit of stijlvol; alle modetrends kunnen gevolgd worden. Ook als je dagelijks je witte outfit op de werkvloer dient te dragen.

Wil je een uniek samengesteld cadeau als relatiegeschenk voor de zorg? Of ben je op zoek naar een kerstgeschenk voor het hele team? Kijk dan bij de mooie kerstpakketten of combineer zelf jouw unieke cadeau. Wij zorgen er voor dat jouw geschenken er prachtig uit zien, De kwaliteit en de service zijn super en het wordt feestelijk verpakt.

De leukste zorg geschenken voor ieder budget.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss